Taloasema Oy

160TaloasemaEskoPietikainen

Esko Pietikäinen
toimitusjohtaja

Esko on toiminut sekä vastaavana isännöitsijänä että toimitusjohtajana Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy:ssa. Taloasemalla Esko vastaa toimitusjohtajana yrityksen liiketoiminnasta.

160TaloasemaSakuPekkala

Saku Pekkala
liiketoimintajohtaja

Saku on kokenut liiketoiminnan kehittäjä ja johtaja. Hänellä on näyttöjä kansainvälisten yritysten tulosvastuullisesta johtamisesta. Ennen Taloasemaa Saku on vastannut yhdysvaltalaisen rekrytointijätin Kellyn Suomen liiketoiminnan avaamisesta ja käynnistämisestä maajohtajan roolissa.

Taloasemalla Saku vastaa yrityksen operatiivisesta liiketoiminnasta ja uusien yrittäjien rekrytoinnista sekä liiketoimintakonseptin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

 

Yrittäjäsuhteet ja myynti

160TaloasemaNinaGromoff

Nina Gromoff
myyntijohtaja

Nina on kokenut isännöinnin ammattilainen. Nina on aiemmin vastannut muun muassa uusasiakashankinnasta isännöitsijätoimistossa pääkaupunkiseudulla. Taloasemalla hän vastaa valtakunnallisesta myynnistä.

 

Kiinteistöjuridiikan erityisasiantuntijat

TaloasemaJenniValkama

Jenni Valkama
kiinteistölakimies

Jenni on asunto-osakeyhtiö- ja kiinteistöasioihin erikoistunut juristi. Taloasemalla Jenni vastaa osakeyhtiö- ja kiinteistöasioiden lakipalveluista.

 

Taloushallinto

TaloasemaTuuleviPettinen

Tuulevi Pettinen

Tuulevi on pitkän linjan asunto-osakeyhtiöihin erikoistunut kirjanpitäjä. Taloasemalla Tuulevi johtaa Taloasema kirjanpitäjien tiimiä.

 

Kiinteistötekniikan erityisosaaminen

TaloasemaMattiHuuhka

Matti Huuhka

Matti on kiinteistötekniikan asiantuntija Taloasema Oy:ssa. Matilla on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen ylläpidosta ja korjausrakentamisesta. Taloasemalla Matti vastaa teknisen isännöinnin asiantuntijayksiköstä ja teknisten palveluiden kehittämisestä.

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.