fbpx

– Taloaseman konsepti oli meille sopiva ja siellä pääsi heti vauhtiin. Olimme tyytyväisiä, kun saimme käyttöömme valmiin konseptin, tuotteet ja toimintamallit, jotka sopivat meille ja asiakkaillemme, Taloasema-yrittäjät Markku ja Tuija Sällylä kertovat.

Franchising-yrittäjyys houkutteli ja Taloasemalla pääsi heti vauhtiin

– Olimme pohtineet franchising-yrittäjyyttä, ja keväällä 2014 kuulimme Taloaseman isännöintitoiminnasta. Aloitimme keskustelut heidän kanssaan, Sällylä kertoo.

– Taloaseman konsepti oli meille sopiva ja siellä pääsi heti vauhtiin. Olimme tyytyväisiä, kun saimme käyttöömme valmiin konseptin, tuotteet ja toimintamallit, jotka sopivat meille ja asiakkaillemme.

Sällylät tekivät sopimuksen Taloaseman kanssa ja perustivat yrityksensä syksyllä 2014.

Taloasemalla halutaan kasvaa ja kehittyä

– Taloaseman konsepti ja tuote ovat hyviä. Kun teen toimintasuunnitelman, se toteutuu. Kaikki muutkin Taloasema-yrittäjät haluavat kasvaa ja kehittyä, siksi he puhuvat laajentamisesta. En tiedä ketään, jolla menisi heikosti, Markku Sällylä kertoo.

– Meitä koulutetaan jatkuvasti isännöintialan uusiin haasteisiin, ja Taloasema kehittää meille työkaluja, joiden avulla pääsemme paremmin tavoitteisiimme.

Taloasema-verkoston tuki on ainutlaatuinen

Sällylän mukaan Taloaseman toiminta on hyvin yrittäjälähtöistä ja jokaisella on samat intressit menestyä. Menestyksen takaamiseksi Taloasema tarjoaa jatkuvaa koulutusta, josta Sällylä kertoo saaneensa valtavasti hyötyä.

– Koulutuksissa on hyödyllistä myös verkostoitua muiden kanssa, sillä keskusteluista oppii mielettömästi. Lisäksi verkostolla on oma Facebook-sivu, jossa voi ottaa kantaa, ja jakaa ajatuksia sekä uusia ideoita, Sällylä kertoo.

– Taloasemalla voi luottaa siihen, että vaikka olemme pieni paikallinen yritys, taustalla on toistakymmentä ammattilaista, joiden kanssa työskentelemme tiiminä. Vaikka fyysinen sijainti ei ole sama, Taloaseman kollegoilta tulee yhteydenottoja ja ideoita. Esimerkiksi vaimoni Tuija on saanut Vantaan toimiston väestä työkavereita itselleen, vaikka he eivät usein toisiaan näekään, Markku Sällylä kuvaa.

Ongelmatilanteissa paikallinen yrittäjä saa Taloasemalta aina tukea puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaukset tulevat hyvin nopeasti. Tietotaitoa löytyy ja ongelmat saadaan ratkaistua nopeasti.

Valitse Taloasema-yrittäjyys ja menesty

Taloasema kouluttaa jatkuvasti yrittäjiään ja seuraa jokaisen yrityksen tulosta. Vuosittaisilla yritysauditoinneilla varmistetaan, että jokaisen Taloasema-yrityksen laatu ympäri Suomea vastaa Taloaseman konseptia.

– Taloasemaan pääsee pienellä pääomalla kiinni ja heti ansaitsemaan. Taloasema tarjoaa menestyksen ainekset, jos haluaa menestyä. Edes isännöintitutkinnon puute ei ole esteenä yrittäjyydelle, sillä sen voi suorittaa työn ohessa, Sällylä kiteyttää.

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.